18. november 2020 · Kommentarer inaktiverade för Vikten av korrekt örngott att sova · Categories: E-handel

Även om det finns bevis för att sömn är avgörande för övergripande god hälsa, det finns också några saker som du kan göra för att se till att du får den bästa sömnen du har råd. En ny studie utförd av forskare vid University of Pennsylvania fann att individer som snarkar på örngott faktiskt hade en mycket större chans att utveckla akne.

Anledningen till att örngott var kopplat till akne är att det är en av de minst gynnsam sovande platser för kroppen. När du har en obekväm örngott, kommer din kropp börjar spänd upp, orsakar spänningar i halsen och ryggen. Detta gör att luftvägarna blockeras och detta leder till en mängd olika problem. Några av de frågor som rör sova inkluderar högt blodtryck, viktökning och brist på syre till hjärnan.

Även om fler studier behöver genomföras för att kontrollera resultaten, en nyligen genomförd studie fann en betydande minskning av chanserna att utveckla akne hos personer som snarkade på örngott än de som inte snarka. För de flesta människor skulle detta vara ett uppenbart problem, men många individer har ingen aning om vikten av snarkning till sin hälsa. Denna studie föreslår att om du vill förhindra förekomsten av akne på huden, bör du undvika att bära åtsittande kläder.

Om du är någon som lider av allergier, bör du definitivt överväga att få en örngott att sova på som du kommer att eliminera någon chans att utveckla en allergi. Många allergiska människor lider av en allergi i samband med dammkvalster, varför de tenderar att drabbas av allergier när de sover.

Ett annat bra sätt att minska chanserna att utveckla akne på huden är genom att undvika att ha ett örngott i ansiktet. Det verkar som om örngott håller ansiktet varmt och svettkörtlarna från att fungera korrekt. Eftersom det är mindre aktivitet med svettkörtlarna, är ansiktet inte kan svettas så mycket, vilket i sin tur leder till överflödiga oljor i kroppen.

Örngottet fångar även fukt på huden, vilket innebär att fler bakterier är fångade i örngott och i huden. Detta leder till akne. För att bekämpa detta, försök att använda en löst sittande örngott för att säkerställa att kudden inte är för hårt.

Som du kanske vet, det finns också flera typer av örngott som finns på marknaden dessa dagar. Det är dock alltid viktigt att använda de rätta.

En av de säkraste typerna av örngott är de minne skum örngott. Denna typ av örngott möjliggör mest mängd rörelse, vilket är nödvändigt för maximal komfort.

Om du inte känner dig bekväm med minnet typ av örngott, det finns andra typer som du kan använda. Det finns också allergivänliga örngott. Men eftersom det finns människor som lider av allergier, bör du använda endast allergivänliga kuddar för att säkerställa att du inte får några allergirelaterade problem. Dessutom kan de också användas om du lider av hudåkommor.

Andra typer av örngott är de som kommer med en inbyggd lufttät beläggning så att de inte tillåter svett att undkomma fallet. Detta förhindrar svetten från att bildas i luften vilket orsakar hudåkommor såsom akne och andra hudproblem.

Örngott finns i olika storlekar och former. De kan antingen vara rektangulära, kvadratiska eller cirkulära. Dessa örngott är mycket lätta att sköta. Du behöver bara torka ner dem och de är rena och luktfria.

Comments closed